Διαβάστε το πρώτο μέρος εδώ.

Οι περιστασιακά κακές σχέσεις με τη συγγενή πρώτου βαθμού

Η δικαιοσύνη -λένε- είναι τυφλή.

Στη δική μου περίπτωση, η δικαιοσύνη, η ελληνική δικαιοσύνη, η ελληνίκια δικαιοχαχαχαχα, είναι και κουφή. Επίσης, στη δική μου περίπτωση, και η ιατρική είναι κουφή, ή επιμένει δολίως.

Γιατί ΔΕΝ υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Αυτό το γνωρίζουμε ενδόμυχα όλοι και πάντοτε έχουμε τις προκαταλήψεις μας. Δεν χρειάζεται να πλατειάσω με περιστατικά.

Γι’ αυτό και δεν ζητάω δικαιοσύνη πλέον από το ελληνικό κράτος, αλλά από θεσμούς που έχουν αποδείξει την αμεροληψία και την αντικειμενικότητά τους. Όπως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Επίσης, ο σοφός λαός, λέει: με συγγενή και φίλο φάε, πιες και δουλειά μην κάνεις. Εκεί την πάτησα εγώ. Διάλεξα τον χειρότερο συνεταίρο… τη συνταξιούχο μητέρα μου.

Για την ακρίβεια, ανέλαβα την οικογενειακή επιχείρηση, την οποία τσάτρα-πάτρα και λόγω συγκυριών και παχέων αγελάδων, μπόρεσε για κάποια χρόνια, να αναπτύξει και να συντηρήσει. Της έδωσα όνομα και επώνυμο, ανέλαβα όλη την προβολή και την διαχείριση του brand name με κάθε δυνατό τρόπο, συνδυάζοντάς την με τις υπόλοιπες δραστηριότητές μου γύρω από την πληροφορική.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την συγγενή αυτή, δέχτηκα απειλές, πιέσεις, δόλιους τρόπους απομύζησης κάθε κέρδους μου, και αφόρητη γκρίνια.

O εισαγγελέας, η ΕΛ.ΑΣ. και το τίποτα

Όπως ακούσατε και στο ηχητικό, ο εισαγγελέας και ο γιατρός μπορούν να σε αναγκάσουν, να λάβεις ισχυρά ναρκωτικά, ακόμη και να σε απειλήσουν με ακόμη ισχυρότερα “ενέσιμα φάρμακα” χωρίς τη θέλησή σου. Η Ελληνική Αστυνομία είναι απούσα, γιατί μπορεί να κατηγορηθεί και για παράβαση καθήκοντος, οπότε δε συμφέρει κανέναν να σε σώσει.

Φυσικά η ελληνική δικαιοσύνη κωλυσιεργεί με την υπόθεσή μου, προφανώς διότι φοβάται τις νομικές επιπτώσεις. Γι’ αυτό συμπληρώνω την 5η εβδομάδα παραμονής μου στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Πτέρυγα Σκαρπαλέζου, δωμάτιο 2.

Μια ακόμη αναδρομή

Ας ξανασυστηθούμε, λοιπόν…

Ονομάζομαι Παναγιώτης Κατωπόδης και είμαι μουσικός, συνθέτης και τραγουδιστής. Στη σελίδα Impre55ion Reccords θα βρείτε αρκετό από το έργο μου, το οποίο εκδίδω και εκμεταλλεύομαι ο ίδιος. Καθώς τίποτα δε μου χαρίστηκε.

Ας παρατηρήσουμε λιγάκι τη δημιουργική δραστηριότητά μου την τελευταία δεκαετία.

Από το 2010 έως και το τέλος του 2016 γράφτηκαν τα κομμάτια των δίσκων “Minimal!nstict”, “Leaving Zion” και “Graffiti”.

Από το 2017, οπότε και έμπλεξα με την “ιατρική της ψυχής” και τους θεράποντές της, δεν έγραψα σχεδόν τίποτα.

Από τις αρχές του 2019, οπότε και μια νέα φαρμακευτική εταιρεία μου “πλάσαρε” ένα νέο σκεύασμα, ξεκίνησα πλέον ξανά τη δημιουργική μου δραστηριότητα, όπως στο παρελθόν και, θα μπορούσα να πω, βελτιωμένη.

Μην κοιτάτε τις ημερομηνίες έκδοσης των κομματιών. Μπίζνες μπορείς να κάνεις και με το μυαλό θολωμένο.

Δε θα αναλύσω εδώ το νέο σκεύασμα, το οποίο έλαβα, διότι βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία έρευνας και βελτίωσης, και αποτελεί, επίσης, επιχειρηματικό μυστικό.

Όμως, θα ήθελα να επισημάνω, ότι έχω ηχογραφήσεις μου, οι οποίες αποδεικνύουν την πνευματική μου δραστηριότητα από σχεδόν τα 5 έτη μου, και παρακολουθούμαι επισταμένα πρωτίστως από εμένα τον ίδιο, για λόγους βελτίωσης και εναρμονισμού της συμπεριφοράς μου με το κοινωνικό σύνολο.

Τα πλέοντα θα τα θέσουμε υπόψιν των δικαστηρίων, Ευρωπαϊκών τε και Διεθνών, καθώς ο μέσος “Ψυχίατρος” προφανώς και δε γνωρίζει από Λειτουργική Νευρολογία, Ψυχολογία, Συμπεριφορισμό, Ανθρωπολογία και Στατιστική, γι’ αυτό και η διάθεση από πλευράς του σκευασμάτων, τα οποία μπορεί να έχουν ανεξέλεγκτες παρενέργειες, είναι άκρως επικίνδυνη για το Κοινωνικό Σύνολο και επώδυνη για τον ασθενή, προκαλώντας του τόσο πνευματική, όσο και σωματική κόπωση και καταπόνηση.

Η απάτη της “ιατρικής της ψυχής” θεωρώ, ότι οφείλει να ανήκει στο παρελθόν.

Μπορεί να συνεχιστεί… Έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε…

Και το ανέκδοτο της ημέρας

Στο μεταξύ το IKA κάνει το ανίδεο, όπως και το ελληνικό κρατίδιο, και στέλνει ραβασάκια.

Τελευταία αναθεώρηση: 12/10/2019 4:48.

Απόφοιτος Μουσικολογίας, αιώνιος φοιτητής Μαθηματικών. Δημοσιογραφεί για διάφορα θέματα, κυρίως τέχνης και επιστήμης.
Μέλος διαφόρων δημοσιογραφικών ενώσεων, αλλά όχι της ΕΣΗΕΑ.