Μοιραστείτε το άρθρο...

Έρχεται internet με υψηλές ταχύτητες σε όλη την έκταση του Περιστερίου, καθώς ο Δήμος έχει χορηγήσει στον ΟΤΕ τις απαιτούμενες άδειες για τις εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών και οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η συνεχής εξέλιξη του internet και οι αυξανόμενες ανάγκες καταναλωτών και επιχειρήσεων για πιο γρήγορες ταχύτητες και μεγαλύτερο όγκο κίνησης δεδομένων, επιβάλλουν την αναβάθμιση των υπαρχόντων τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

Τα Δίκτυα Νέας Γενιάς είναι πολύ σημαντικά για τη χώρα και τις τοπικές κοινωνίες, καθώς έχουν κομβικό ρόλο στην προσπάθεια για ανάπτυξη.

Ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, η οποία διέγνωσε από νωρίς την ανάγκη για καλύτερα δίκτυα στην περιοχή, ξεκίνησε το έργο αντικατάστασης του δικτύου χαλκού με οπτικές ίνες, από την περιοχή του βόρειου Περιστερίου.

Ήδη 32 νέες υπερσύγχρονες καμπίνες (τα γνωστά ΚΑΦΑΟ) δίνουν δυνατότητα πρόσβασης σε ταχύτητες VDSL έως 50 Mbps. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών σε όλη την έκταση του Δήμου Περιστερίου, θα έχουν τοποθετηθεί περισσότερες από 350 νέες καμπίνες, που θα προσφέρουν αναβαθμισμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.
Μοιραστείτε το άρθρο...