Μοιραστείτε το άρθρο...

Η τελευταία διαφημιστική καμπάνια των Jumbo ήταν αρκετά πρωτότυπη – ως συνήθως – αλλά δημιούργησε, ταυτόχρονα, αρκετές διχογνωμίες σχετικά με το “φαλλοκρατικό” της, όπως χαρακτηρίστηκε, περιεχόμενο.

Ο γραφίστας Γιάννης Καλλέργης αποφάσισε να άρει τις οποιεσδήποτε αιτίες προστριβής κάνοντας μια “στροφή στην ποιότητα” και εκπέμποντας περισσότερα και πιο πολυδιάστατα μηνύματα. Έτσι άφησε κατά μέρος την παραλλαγή του τραγουδιού της Lady D και δημιούργησε τα δικά του πόστερ με παραλλαγές στίχων έντεχνων τραγουδιών κυρίως. Με εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Φράσεις, όπως “η νονά πονάει όταν πληρώνει” ή “εγώ με τη νονά μου μάλωσα”, σίγουρα είναι πολύ περισσότερο οξυδερκείς από αυτές της  τρέχουσας καμπάνιας του Jumbo.

Οι δημιουργίες του ήδη έχουν γίνει viral στο Facebook. Δείτε τις μακέτες!

Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo! Ο γραφίστας που πρέπει να προσλάβουν τα Jumbo!Απόφοιτος Μουσικολογίας, αιώνιος φοιτητής Μαθηματικών. Δημοσιογραφεί για διάφορα θέματα, κυρίως τέχνης και επιστήμης.


Μοιραστείτε το άρθρο...