Μοιραστείτε το άρθρο...

Για μία ακόμη φορά η παράξενη κόμη του Αμερικανού προέδρου γίνεται θέμα συζήτησης – Δείτε βίντεο με τη… διαφορετική εμφάνιση!

Το μαλλί του Ντόναλντ Τραμπ, με την κιτρινωπή απόχρωση και την χαρακτηριστική «φράντζα» έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα διεθνή ΜΜΕ. Το ομολογουμένως πρωτότυπο χτένισμα και χρώμα της κόμης του Αμερικανού προέδρου έχουν εξελιχθεί σε σήμα κατατεθέν του, και οποιαδήποτε εμφάνιση «ξεφεύγει» από το χαρακτηριστικό του στυλ είναι λογικό να τραβάει την προσοχή και να συζητείται εκτενώς.

Αυτό συνέβη λοιπόν και μετά την πρόσφατη ενημέρωση δημοσιογράφων, την οποία πραγματοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ από τον κήπο του Λευκού Οίκου. Όπως σχολίασαν σήμερα αρκετά διεθνή ΜΜΕ, όπως η New York Post και η Daily Mail, το look με το οποίο εμφανίστηκε εχθές ο Τραμπ ήταν αρκετά διαφορετικό από εκείνο που μας έχει συνηθίσει, με την απόχρωση του μαλλιού του να είναι αρκετά πιο φυσική και… ταιριαστή σε έναν 74χρόνο άνδρα.

Την ώρα που πολλοί Αμερικανοί, ανήσυχοι για την επέλαση του κορωνοϊού στη χώρα τους, ακυρώνουν τα ραντεβού τους σε κομμωτήρια και επιλέγουν πιο natural στυλ στα μαλλιά τους, ο Τραμπ δείχνει να… υιοθετεί την τάση και να αποδέχεται τις γκρίζες τρίχες του. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα διεθνή πρακτορεία από τη χθεσινή ενημέρωση, το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα στο μαλλί του Τραμπ, που συνήθως κάνει έντονη αντίθεση με το (μάλλον τεχνητό) μαύρισμα του, απουσιάζει και στη θέση του βλέπουμε ένα συνηθισμένο γκρίζο μαλλί.

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, ο Τραμπ έχει αναφερθεί επανειλημμένα στο μαλλί του σε διάφορες περιστάσεις, από συνεντεύξεις μέχρι προεκλογικές συγκεντρώσεις, «υπερασπίζοντας το» απέναντι σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν είναι αληθινό. Το 2019, σε μια συγκέντρωση που είχε αλλάξει τοποθεσία λόγω της πρόβλεψης για βροχερό καιρό, ο Τραμπ είχε πει στους οπαδούς του ότι θα ήταν διατεθειμένος να τους μιλήσει ακόμα και κάτω από τη βροχή. «Ήμουν πρόθυμος να το κάνω. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Τουλάχιστον θα μπορούσα να αποδείξω ότι το μαλλί μου είναι αληθινό. Είναι το δικό μου μαλλί. Μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερο από εκείνο των περισσότερων συνομήλικων φίλων μου», είχε πει ο Τραμπ τότε για το χτένισμά του.




Μοιραστείτε το άρθρο...