Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε μια πύρινη ομιλία του στη Σχολή Γονέων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Κατερίνης, ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπ.Εθ.Α. Φραγκούλης Φράγκος καταφέρθηκε έντονα απέναντι στους χειρισμούς σχετικά με το προσφυγικό από την πλευρά της Ε.Ε. και της Τουρκίας αλλά και σχετικά με την κήρυξη από την πλευρά της γείτονας χώρας του καθεστώτος casus belli στο Αιγαίο.

Με αφορμή την κατάρριψη του ρωσικού Su-24, αναφέρθηκε στις καθημερινές παραβιάσεις των Τούρκων στο χώρο του Αιγαίου και ειδικά σε αυτές που στοίχησαν τη ζωή σε Έλληνες στρατιωτικούς. Χαρακτήρισε του Τούρκους “τρομοκράτες της περιοχής” και έδωσε μερικές κυριολεκτικά αποστομωτικές απαντήσεις στους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ αναφορικά με τις περιστροφές τους για την κατάσταση στο Αιγαίο.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα σχετικά με το προσφυγικό και το μεταναστευτικό στο ανωτέρω βίντεο. Πιο κάτω θα βρείτε ολόκληρη την ομιλία η οποία περιλαμβάνει την ανάλυσή του σχετικά με τις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι οποίες ήταν και το κεντρικό θέμα της παρουσίασής του στη Σχολή Γονέων.

 
Μοιραστείτε το άρθρο...