Μοιραστείτε το άρθρο...

Δεν έχουν τελειωμό οι υλικές ζημιές στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο που θυμίζει “ξέφραγο αμπέλι” και καθημερινώς αλλοιώνεται η εικόνα του.

Συγκεκριμένα, πέρα από θέματα καθαριότητας, τα τρένα του ΗΣΑΠ γνωρίζουν αδυσώπητη καταστροφή από έφηβους που είτε χρωματίζουν τα βαγόνια, είτε σπάνε τα τζάμια ή δημιουργούν υλικές φθορές στα διερχόμενα τρένα του συρμού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο ontherecord.gr, τη περασμένη εβδομάδα έξι έφηβοι οι οποίοι μπήκαν στο τρένο από το σταθμό Πευκάκια στοιχημάτιζαν μεταξύ τους εάν μπορούν να σπάσουν το τζάμι του βαγονιού. Τελικά, το αντίτιμο για την ενέργεια αυτή αποφασίστηκε να είναι ένα κέρασμα ναργιλέ με το νέο να δελεάζεται από τη προσφορά και να σπάει το τζάμι μπροστά σε δεκάδες έντρομους ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δεν αντέδρασε στο γεγονός αυτό και όταν ο ηλικιωμένος υπεύθυνος ασφαλείας έφτασε στο σημείο οι νεαροί τον απώθησαν και έφυγαν γρήγορα ξεσπώντας σε κραυγές και γέλια.

Δυστυχώς, οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ είναι έρμαιο των ορέξεων περαστικών με τη δημόσια περιουσία να καταστρέφεται καθημερινά δίχως να υπάρξει κάποια ουσιαστική επέμβαση για την αποφυγή τέτοιων βίαιων περιστατικών.
Μοιραστείτε το άρθρο...