Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής ο Γιάννης Αντετονκούμπο που πλησιάζει τη σχετική λίστα με τα “ιερά τέρατα” του μαγικού κόσμου του NBA.

Όλα τα ρεκόρ στην κορυφαία βιομηχανία μπάσκετ του κόσμου έσπασε ο 28χρονος Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος άφησε πίσω του κάθε άλλο αθλητή και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, υπογράφοντας με τους Οκλαχόμα Θάντερ για ακόμη πέντε χρόνια (από 2018/19 έως 2022/23), έναντι 233 εκατομμυρίων δολαρίων.

Βέβαια, σε καλά επίπεδα κινείται και ο Γιάννης Αντετονκούμπο ο οποίος με το νέο τετραετές συμβόλαιο του που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016 και τέθηκε τώρα σε ισχύ, θα αποφέρει στον Έλληνα σέντερ των Μιλγουόκι Μπακς, 100 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον φυσικά, πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα αθλητή στην ιστορία.

Πάντως, όπως επεσήμανε το ESPN, υπολογίζοντας τους φόρους κάθε πολιτείας, το ποσοστό του μάνατζερ και άλλες υποχρεώσεις προς το κράτος, συνεπάγεται πως τα χρήματα που καταλήγουν στις τσέπες των διάσημων αστέρων, είναι σχεδόν τα μισά.
Μοιραστείτε το άρθρο...