Μοιραστείτε το άρθρο...

Ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος αναδείχθηκε μόνο με τη δύναμη του ταλέντου του, που από την πρώτη στιγμή ο κόσμος αναγνώρισε και αγάπησε, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο Παντελής Παντελίδης, γεννημένος στην Αθήνα, αν και δεν είχε κάποιες τυπικές σπουδές στη μουσική, δημιούργησε εξ’ αρχής ένα δικό του προσωπικό ύφος και ξεκίνησε την πορεία του στην λαϊκή μουσική ανεβάζοντας βίντεο στο YouTube, όπου έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά εκδόθηκε το 2012 με τίτλο “Αλλόκοτες οι Νύχτες”.

Σήμερα το πρωί, περίπου στις 8:30, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος ο τραγουδιστής και στο οποίο επέβαιναν δύο ακόμα γυναίκες, κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσέκρουσε στις μπάρες ασφαλείας της λωρίδας κυκλοφορίας όπου κινούνταν με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. Οι προστατευτικές μπάρες διείσδυσαν στο εσωτερικό του οχήματος τραυματίζοντας στο κεφάλι τον τραγουδιστή και ο θάνατός του υπήρξε – σύμφωνα με τις πληροφορίες – ακαριαίος. Βαρύτατα τραυματισμένες ανασύρθηκαν, ακόμα, οι δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο όχημα. Η μία εξ’ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό, ενώ η δεύτερη διατηρούσε τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια της επέμβασης των σωστικών συνεργείων.

Ο τραγουδιστής μαζί με τη συνοδεία του επέστρεφε από το κέντρο διασκέδασης στο οποίο πραγματοποιούσε την τελευταία πρόβα, καθώς αύριο ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του σχήματος, στο οποίο συμμετείχε η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μαρτάκης.

Δείτε παρακάτω τη δήλωση του διοικητή του Ασκληπίου Βούλας, στο οποίο διεκομίσθη η σωρός του τραγουδιστή.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_baD7uax6A

Το βίντεο παρέχεται από το Πρώτο Θέμα.Απόφοιτος Μουσικολογίας, αιώνιος φοιτητής Μαθηματικών. Δημοσιογραφεί για διάφορα θέματα, κυρίως τέχνης και επιστήμης.


Μοιραστείτε το άρθρο...