Μοιραστείτε το άρθρο...

Απέραντη θλίψη επικρατεί στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου είναι το πατρικό σπίτι του γνωστού τραγουδιστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένης.

Το ontherecord.gr με όλο το σεβασμό προς τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη επισκέφθηκε τη γειτονιά του στη Νέα Ιωνία και σας μεταφέρει τη θλίψη που έχει κυριεύσει συγγενείς και άγνωστους του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Από τις πρώτες ώρες, το σημείο του πρακτορείου ΟΠΑΠ κατέκλυσαν αρκετοί άνθρωποι για να συμπαρασταθούν στον πατέρα του, Σταύρο, ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Ωστόσο, το πρακτορείο κατέβασε ρολά μετά την δυσάρεστη είδηση κι έτσι οι περαστικοί άφηναν στο σημείο λουλούδια και κάρτες με συλληπητήριες ευχές.

Δυο τετράγωνα πιο πάνω, στην οδό Σηλυβρίας 6, είναι το πατρικό του Παντελή Παντελίδη, εκεί όπου φίλοι του και συγγενείς έφτασαν για να «σφίξουν» το χέρι στους οικείους του. Η μητέρα του σπάραζε από τον χαμό του γιού της, ενώ ο αδερφός του λύγισε και ξέσπασε σε λιγμούς. Μάλιστα, οι συγγενείς του άτυχου άνδρα, ζήτησαν από τους δημοσιογράφους που κατέφθασαν στο σημείο να απομακρυνθούν αμέσως, διότι η συμπεριφορά τους δεν ήταν σωστή απέναντι στον τραγουδιστή τις τελευταίες μέρες.

Τι λέει γείτονας του Παντελή Παντελίδη στο ontherecord.gr

«Έφυγε ένα παιδί-διαμάντι. Δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι και ήταν πάντα γνήσιος και ευγενικός προς όλους στηγειτονιά. Ήδη έχουν αρχίσει διάφορα και θα παρακαλούσα να σεβαστούν μερικοί τη μνήμη του Παντελή, αλλά και το πόνο των συγγενών του. Συν ότι κάποιοι τις τελευταίες μέρες τον γλωσσοφάγανε. Είναι μια μαύρη μέρα για όλους μας, ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε».
Μοιραστείτε το άρθρο...