Μοιραστείτε το άρθρο...

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, σε βάρος γιατρού, για δωροληψία υπαλλήλου

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθες, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, ημεδαπός γιατρός δημόσιου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, για δωροληψία υπαλλήλου.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει άμεσα χειρουργική επέμβαση.

Στο πλαίσιο αυτό προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό και σε προγραμματισμένη συνάντηση, αφού ο γιατρός παρέλαβε το χρηματικό ποσό, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω προσημειωμένο χρηματικό ποσό, καθώς και φάκελος που περιείχε επιπλέον (1.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.




Μοιραστείτε το άρθρο...