Μοιραστείτε το άρθρο...

Το κεφάλαιο «τατουάζ» είναι ένα πολύπλοκο κεφάλαιο στη ζωή του ανθρώπου…

Πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις, σε ποιο σημείο του σώματος θα το κάνεις, σε ποιον θα πας για να το κάνεις και, άπαξ και κολλήσεις, πρέπει να αρχίσεις να βρίσκεις χώρο για τα υπόλοιπα. Υπάρχουν αυτοί που δεν καταλαβαίνουν την κουλτούρα του τατουάζ, αυτοί που την καταλαβαίνουν αλλά δεν θέλουν ένα πάνω τους, αυτοί που τους αρέσουν αλλά δεν αποφασίζουν να πάρουν το ρίσκο για να κάνουν ένα (ή περισσότερα) και αυτοί που τα αγαπούν χωρίς δεύτερες σκέψεις και τα «φορούν» περήφανα στο σώμα τους.

Και υπάρχουν και όλοι αυτοί που μπορείς να δεις στις φωτογραφίες του «Αθάνατου Ελληνικού Τατού».

Το Αθάνατο Ελληνικό Τατού είναι ίσως η πιο παράξενη σελίδα στο ελληνικό Facebook -και λέμε «παράξενη» γιατί είναι ο πιο εύκολος και ευγενικός χαρακτηρισμός που μπορεί να περιγράψει αυτή τη τρύπα της κολάσεως, στην οποία αν μπεις από περιέργεια για να χαζέψεις, έστω και για λίγα λεπτά, όταν βγεις δε θα είσαι ποτέ ξανά το ίδιο άτομο.

Η περιγραφή που δίνουν οι διαχειριστές της σελίδας για το περιεχόμενό της είναι, κατά λέξη: «Τα καλύτερα τατού κλαρινογαμπρών και ελληνάρων που θα δεις εκεί έξω». Και λίγο-πολύ έτσι έχει το πράγμα.

Αυτό για το οποίο δεν μας προειδοποιούν όμως, είναι πως τα τατουάζ που υπάρχουν στα άλμπουμ είναι ό,τι χειρότερο έχει δει ποτέ ανθρώπινο (και όχι μόνο) μάτι, ό,τι πιο αποκρουστικό είχε ποτέ την μαύρη μοίρα να επεξεργαστεί ανθρώπινος (και όχι μόνο) εγκέφαλος. Είναι, όπως θα έλεγαν αρκετά εύγλωττα οι φίλοι μας οι Άγγλοι «the stuff nightmares are made of». Δεν είναι πως δεν πιστεύουμε στη μοναδικότητα του προσωπικού γούστου. Δεν είναι πως δεν σεβόμαστε τη γνώμη του άλλου και όλα όσα αγαπά και νιώθει πως τον αντιπροσωπεύουν. Δεν είναι, καν, το ότι είμαστε περίεργοι άνθρωποι -που είμαστε ως ένα σημείο.

Είναι πως αυτά τα τατουάζ είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είχε δοθεί ποτέ δύναμη στον άνθρωπο πάνω σε οτιδήποτε. Και αν δεν μας πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά σε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες του «Αθάνατου Ελληνικού Τατού» που επιλέξαμε ειδικά για εσάς παρακάτω, και πείτε μας μετά αν θα εμπιστευόσασταν κάποιο από αυτά τα άτομα. Για το οτιδήποτε.

Σύσταση της συντακτικής ομάδας: Καλό θα ήταν να έχετε ένα ποτήρι νερό και δύο ντεπόν δίπλα σας. Θα χρειαστούν.

Πηγή: Huffingtonpost.gr
Μοιραστείτε το άρθρο...