Μοιραστείτε το άρθρο...

Παρουσίαση από την θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» και σε Δήμους της Αττικής

Η παράσταση θα δοθεί στην Αίθουσα «ΙΩΝΙΑ» του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και στο Δημοτικό θέατρο του Δήμου Πεύκης

Στην Αίθουσα «ΙΩΝΙΑ» του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και στο Δημοτικό θέατρο του Δήμου Πεύκης, η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, θα παρουσιάσει την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Η Κόμισσα της Φάμπρικας».

Την παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές στην Αίθουσα «ΙΩΝΙΑ» ( Κων. Καραμανλή 18, Βούλα) του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 και στο Δημοτικό θέατρο (Χρ. Σμύρνης & Ρηγ. Φεραίου) του Δήμου Πεύκης, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου την ίδια ώρα.

Το θεατρικό έργο του Κώστα Πρετεντέρη ταξίδεψε και παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λέρο, στη Σάμο, στην Άρτα και στη Πάτρα όπου δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Σημειώνεται ότι, η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε το 1999, αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος και έχει λάβει διακρίσεις σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει πρώτα βραβεία και επαίνους.
Μοιραστείτε το άρθρο...