Μοιραστείτε το άρθρο...

Κάτω από άθλιες συνθήκες, στοιβαγμένοι σαν τσουβάλια, βρέθηκαν 17 μετανάστες σε ειδική κρύπτη φορτηγού στη Θεσσαλονική. Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος συνελήφθη είχε λάβει το ποσό των 2.400€ για να τους μεταφέρει. Σύμφωνα με την Αστυνομία:

Συνελήφθη 36χρονος, ο οποίος θα διευκόλυνε την παράνομη, μεταφορά (17) αλλοδαπών εντός της Ελληνικής Επικράτειας

Σε φορτηγό που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει τους παραπάνω αλλοδαπούς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη) της καρότσας.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πέτυχαν τη σύλληψη 36χρονου ημεδαπού διακινητή, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μεταφοράς – προώθησης μεταναστών προς το εσωτερικό της Χώρας, αποτρέποντας την παράνομη διακίνηση (17) συνολικά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (07-04-2016), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, σε περιοχή της Καβάλας, διενεργήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο, στην Εγνατία Οδό, που οδηγούσε ο συλληφθείς, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε εντός ειδικά διαμορφωμένου χώρου της καρότσας (κρύπτη), (17) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων που να νομιμοποιούν την παραμονή και την είσοδό τους στη Χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς επιβίβασε στους αλλοδαπούς, από περιοχή του Νομού Έβρου, με απώτερο σκοπό, τη μετάβασή τους στην Αθήνα. Επιπλέον προέκυψε ότι για τη μεταφορά τους, οι παραπάνω αλλοδαποί κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ έκαστος, σε έτερο διακινητή.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.03 01 02Απόφοιτος Μουσικολογίας, αιώνιος φοιτητής Μαθηματικών. Δημοσιογραφεί για διάφορα θέματα, κυρίως τέχνης και επιστήμης.


Μοιραστείτε το άρθρο...