Μοιραστείτε το άρθρο...

Ανελλιπώς χτυπούν την Αθήνα ταραξίες και βάνδαλοι ενωμένοι σε ομάδες οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν σκορπίσει τον τρόμο σε πολλές περιοχές της πόλης.

Συγκεκριμένα, «αναρχικές» συμμορίες αλωνίζουν ανενόχλητες το τελευταίο διάστημα και κυριολεκτικά κάνουν ό,τι θέλουν, σπάζοντας, αρπάζοντας και απειλώντας χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά των Αρχών.

Πλέον, τα τελευταία εικοσιτετράωρα το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο με την ήδη «πληγωμένη» Αθήνα να μετρά κι άλλα χτυπήματα, αυτά των αντιεξουσιαστών, βυθίζοντάς την κι άλλο τόσο αισθητικά, όσο οικονομικά με το… βαρέλι να μην έχει πάτο!

Έσπασαν σταθμό του ηλεκτρικού

Το προηγούμενο Σάββατο κουκουλοφόροι χτύπησαν στον σταθμό του ηλεκτρικού στα Πετράλωνα όπου με βαριοπούλες και σφυριά έσπασαν εκδοτήρια, ακυρωτικά μηχανήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μάλιστα, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους εντοπίσουν, μια ομάδα 40 ατόμων επιτέθηκε σε άνδρες της ομάδας «Ζ», τους πέταξε μπουκάλια και αφού κατάφερε να ρίξει τον έναν κάτω από τη μοτοσικλέτα, της έβαλαν φωτιά και την έκαψαν.

Οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ»

Στον Βύρωνα την επανεμφάνισή τους έκαναν οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ», οι νεαροί δηλαδή που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπαίνουν σε σούπερ μάρκετ και αρπάζουν τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια μοιράζουν σε απλούς πολίτες. Συγκεκριμένα μια ομάδα 20 ατόμων λίγο μετά τις 18:40 εισέβαλε διαδοχικά σε τρία διαφορετικά σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βύρωνα που βρίσκονται, κατά την αστυνομία, σε κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο στις οδούς Τσαλδάρη, Μεσολογγίου και Κανάρη.

Κατέλαβαν ξενοδοχείο

Την ίδια ώρα, ομάδα ακτιβιστών προχώρησε το «έτσι θέλω» στη κατάληψη εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο να στεγάσει πρόσφυγες και μετανάστες.

Γυαλιά-καρφιά στα Εξάρχεια

Συναγερμός σήμανε στα Εξάρχεια, όταν μία ομάδα 40 ατόμων πλησίασε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και πέταξε αιφνιδιαστικά βόμβες μολότοφ και πέτρες.

Παρεμπιπτόντως, οι δράστες με βαριοπούλες έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας σοβαρότατες υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό και σε δύο άλλα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.




Μοιραστείτε το άρθρο...