Μοιραστείτε το άρθρο...

Μέσα στον Σεπτέμβριο ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το «Μεγάλο Μήλο» για να συμμετάσχει σε οικονομικό φόρουμ, την ίδια ώρα που στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται και ο Βασίλης Λεβέντης…

Μάλιστα, οι δύο πολιτικοί θα συμπέσουν την ίδια περίοδο στο «Μεγάλο Μήλο» με το «ραντεβού» να ανοίγει μια πολιτική σπέκουλα γύρω από το μυστηριώδες κοινό ταξίδι στην Αμερική.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη προκειμένου να συμμετάσχει σε οικονομικό φόρουμ την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Την ίδια περίοδο στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ο οποίος θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων ενώ θα προσπαθήσει να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδριά των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.

‘Υμνοι Λεβέντη για Τσίπρα

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τους δυο πολιτικούς να βρίσκονται αρκετά κοντά και να σχεδιάζουν από κοινού την επόμενη ημέρα. Μάλιστα, οι πρόσφατες δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα αναζωπυρώνουν τα πιθανά σενάρια συνεργασίας του.

Ο κ. Λεβέντης εξήρε για άλλη μια φορά τον κ. Τσίπρα, ωστόσο απέκλεισε (ξανά) το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας: «Ο πρωθυπουργός μέσα του δεν είναι άδικος άνθρωπος. Είδε έναν Βασίλη Λεβέντη, που μετά από διασυρμό και κακοποίηση 35 ετών, μπήκε στη Βουλή και έχει πέντε απόψεις. Να μην το εκτιμήσει αυτό; Έχει ωριμάσει, είναι ρεαλιστής. Να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν μπορώ να συνεργαστώ, γιατί εγώ έχω ορκιστεί στους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων, το 4% που μου δώσανε μετά από 35 χρόνια, να το κάνω 14, 15%. Για λάφυρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η Ένωση Κεντρώων. Ενώ τώρα ο κ. Τσίπρας σχημάτισε μία κυβέρνηση νομής λαφύρων. Έδωσε τάδε, πέντε υπουργεία στον κ. Καμμένο και τελείωσε η συζήτηση».
Μοιραστείτε το άρθρο...