Μοιραστείτε το άρθρο...

Η προσωπική περιουσία του David Bowie αποτιμάται γύρω στα 100 εκατομμύρια δολάρια και θα τα μοιραστούν κυρίως η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά, σύμφωνα με τη διαθήκη του, που κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές στη Νέα Υόρκη.

Το μισό της περιουσίας του θα πάει στη χήρα του Bowie, Iman,μαζί με το σπίτι τους στην περιοχή Soho, στη Νέα Υόρκη. Το υπόλοιπο ποσό που μένει θα μοιραστεί μεταξύ του γιου του, Duncan Jones, και της κόρης του, Alexandria, η οποία θα πάρει στην κυριότητα της και το εξοχικό της οικογένειας στο Ulster County.

Στην προσωπική του βοηθό, Corinne Schwab,ο θρύλος της μουσικής αφήνει 2 εκατομμύρια δολάρια και μετοχές της εταιρίας του με το όνομα Oppossum Inc. Επίσης 1 εκατομμύριο άφησε και στη νταντά της κόρης του, Marion Skene.

Η έκτασης είκοσι σελίδων διαθήκη του τραγουδιστή, άνοιξε την Παρασκευή και ήταν υπογεγραμμένη με το «κανονικό» όνομα του Bowie, David Robert Jones.

Μάλιστα, σε αυτή αναφέρεται η επιθυμία του να αποτεφρωθεί στο Bali «με την παραδοσιακή ιεροτελεστία των Βουδιστών». Όμως ανέφερε, πως εάν δεν γινόταν «λόγω πρακτικών δυσκολιών» η αποτέφρωση στο Bali, τότε θα επιθυμούσε απλά να διασκορπιστούν εκεί οι στάχτες του, γεγονός το οποίο κανείς δεν γνωρίζει εάν πραγματοποιήθηκε.




Μοιραστείτε το άρθρο...