Μοιραστείτε το άρθρο...

Η νεοσύστατη ομάδα πάει… τρένο στα γήπεδα της Δυτικής Αττικής κι αυτό είναι αξιέπαινο κατόρθωμα, από αυτά που αγγίζουν τα σπάνια ποδοσφαιρικά θαύματα.

Συγκεκριμένα, ο Σκορπιός Φυλής, με πρωτομάστορες τον Παναγιώτη Λουμάκη και τον Γιώργο Σύρο, σε μόλις δυο χρόνια ζωής θα μετρά ισάριθμους προβιβασμούς, αφού δεσπόζει στη κορυφή που οδηγεί στην Α’ κατηγορία της Δυτικής Αττικής.

Ο τερματοφύλακας του Σκορπιού, Γιώργος Χάζλαρης, με μεγάλη πείρα από τα αθηναϊκά γήπεδα και με παραστάσεις από Α’ και Β’ Εθνική τονίζει στο ontherecord.gr γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία:

«Μένουνε ακόμη 4 αγώνες με αρκετά καλούς αντιπάλους, ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του προπονητή, Παναγιώτη Λουμάκη και την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Είμαστε ένα βήμα από το μεγάλο θαύμα και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε μια από τις δυο ομάδες που θα ανέβουν».

Για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Σκορπιού Φυλής τόνισε:

«Αυτό που ζούμε δεν περιγράφεται με λόγια. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και ότι έχουμε πετύχει είναι αποτέλεσμα αυτού. Ποτέ δεν μιλήσαμε για άνοδο, για πάση θυσίας νίκη, παρά έρχονται μόνα τους χάρη στο καλό κλίμα και στην σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Όλοι είμαστε χαρούμενοι και δεν έχουμε παρά να ζήσουμε αυτό το μαγικό παραμύθι».
Μοιραστείτε το άρθρο...