Μοιραστείτε το άρθρο...

Στον «αέρα» οι εκλογές της κεντροαριστεράς με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για κάλπες το Νοέμβριο.

Συνεχίζονται οι διεργασίες στην Κεντροαριστερά, που αναμένει τη σύγκληση της επιτροπής Αλιβιζάτου για την επίλυση των τεχνικών ζητημάτων, ώστε να αποφασιστεί το πότε και πως θα διεξαχθούν οι εκλογές για τον νέο επικεφαλής.

Την Δευτέρα ο κ. Αλιβιζάτος έστειλε νέα επιστολή προς τους υποψήφιους αρχηγούς λέγοντας ότι εντός της εβδομάδας θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για χρονοδιάγραμμα και κόστος ενώ για το ζήτημα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας αναφέρει ότι το θέμα είναι καθαρά πολιτικό.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της επιτροπής, Νίκος Αλιβιζάτος, επισημαίνει ότι «αναμένει τις προσφορές των εταιρειών ΟΤΕ και WIND, προς τις οποίες έχει ήδη απευθυνθεί, ζητώντας τους να διευκρινίσουν αν μπορούν να εξασφαλίσουν τα ανωτέρω κατά τις υποδειχθείσες ημερομηνίες, δηλαδή στις 5 και 12 Νοεμβρίου 2017, και με ποιο κόστος».

Είχε προηγηθεί η ξεκάθαρη θέση της Φώφης Γεννηματά, που έλεγε «ΟΧΙ» σε αναβολή των εκλογών, ενώ πηγές της Χαριλάου Τρικούπη ζήτησαν να εξεταστούν άμεσα οι προτάσεις των ενδιαφερόμενων εταιριών.

Έτοιμος να μετάσχει σε κάθε συζήτηση εμφανίστηκε ο Γιώργος Καμίνης, υπογραμμίζοντας τις ευθύνες των υποψήφιων.

Με τις προτάσεις του πρόεδρου της Ανεξάρτητης Επιτροπής Νίκου Αλιβιζάτου διαφώνησε ο Απόστολος Πόντας.

Με αφορμή το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης ζητάει να ξεκαθαριστεί εξαρχής εάν ο νέος φορέας θα συνεργαστεί μετεκλογικά ή όχι με τη ΝΔ.
Μοιραστείτε το άρθρο...