Μοιραστείτε το άρθρο...

Με ένα παραδοσιακό γλέντι αποχαιρέτησαν το 2017 στην Πλατεία Συντάγματος οι διαμαρτυρόμενοι συνταξιούχοι που βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο για να στείλουν το μήνυμά τους στην πολιτική ηγεσία.

Ένα μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης στις αντισυνταξιουχικές πολιτικές της κυβέρνησης έστειλαν χιλιάδες συνταξιούχοι όλων των ταμείων, από όλη την Ελλάδα, που πλημμύρισαν το Σύνταγμα το βράδυ της 15ης Δεκέμβρη 2017.

Διαδήλωσαν ότι δεν νομιμοποιούν στη συνείδησή τους όσα τους έχουν αφαιρεθεί άδικα από όλες τις κυβερνήσεις, που υποταγμένες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους θεσμούς σακάτεψαν τις συντάξεις, διέλυσαν την απασχόληση των παιδιών τους και συνέθλιψαν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλων των οικογενειών.

Οι συνταξιούχοι του πρόσφεραν μεζέ, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους με κρασί και αντάλλαξαν για καλές γιορτές και αποτελεσματικούς αγώνες.

Στην εξέδρα ανέβηκε ένα δημοτικό συγκρότημα απ’ τη Λειβαδιά. Ο Παναγιώτης Τσιαπάρας, στο κλαρίνο, ο Μιχάλης Αντωνίου στην κιθάρα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο τουμπερλέκι και ο Θανάσης Ρούπας στο τραγούδι.

Δείτε αποκλειστικά στο On The Record τον χορό και το τρικούβερτο γλέντι που έστησαν στο Σύνταγμα.

 
Μοιραστείτε το άρθρο...