Μοιραστείτε το άρθρο...

Να αφήσει πίσω του το Μαξίμου και τα προβλήματα για το ασφαλιστικό, το προσφυγικό και τους αγρότες, θέλησε η οικογένεια Τσίπρα που τελικά οι έννοιες δεν την αφήνουν να ζήσει ήσυχα ούτε στις διακοπές.

Συγκεκριμένα, στη μυστική απόδραση στη Μαλακάσα, ο Αλέξης Τσίπρας, η Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους έπεσαν πάνω σε μέλη ορειβατικής ομάδας όπου είχαν μια μικρή συζήτηση μαζί τους, ενώ το απρόοπτο της εξόρμησης ήταν όταν ένας μέλος εξ αυτών, όντας κουρασμένο ζήτησε από τον πρωθυπουργό να την μεταφέρει σε ένα άλλο μέρος.

Ο διάλογος με τους ορειβάτες

– «Που βρεθήκατε εδώ πάνω;» τον ρώτησαν έκπληκτοι.
– «Είπαμε να έρθουμε στη φύση για μια οικογενειακή βόλτα. Είναι πολύ όμορφα εδώ» απάντησε ο Πρωθυπουργός.

Μάλιστα οι ορειβάτες πρότειναν ένα συγκεκριμένο μέρος για πιν-νικ.

– «Μπαμπά να πάμε για πικ – νικ την άλλη φορά που θα έρθουμε», είπε ένας από τους γιους του πρωθυπουργού, με την Περιστέρα Μπαζιάνα να παρεμβαίνει λέγοντας «θα έρθουμε ξανά το καλοκαίρι».

  • «Μπράβο σας. Χαρά στο κουράγιο σας» είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας, όταν οι ορειβάτες του είπαν πως είχαν ξεκινήσει από την Πάρνηθα και έφτασαν στην Μαλακάσα μετά από 7 ώρες πεζοπορίας!

Ο Αλέξης βοήθησε μια γυναίκα που έκανε ωτοστόπ!

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός δεν αρνήθηκε να κατεβάσει μία κουρασμένη γυναίκα στα πεδινά με το αυτοκίνητό του όταν του το ζήτησε! «Δεν σε πειράζει να κάτσεις στο πίσω κάθισμα με τα παιδιά;» της είπε χαρακτηριστικά.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος συνοδεύονταν από δύο ακόμη οικογένειες, χωρίς την συνοδεία αστυνομικής φρουράς.
Μοιραστείτε το άρθρο...