Μοιραστείτε το άρθρο...

Μόνο σοκαριστική μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα, που αντίκρισαν οι ιδιοκτήτες διαμερίσματος σε περιοχή των Αθηνών, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι που για ενάμιση χρόνο εκμίσθωναν σε γνωστό “μέντιουμ”, το οποίο έχει “εξειδικευτεί στη μαυρη μαγεία”.

Έχοντας νοικιάσει το οίκημα πριν σχεδόν ενάμιση χρόνο και μην έχοντας καταβάλει η ενοικιάστρια – “μέντιουμ” το ενοίκιο για περισσότερο από έναν χρόνο, οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό, προκειμένου επανακτήσουν το ακίνητό τους.

Αν και από τα γειτονικά οικήματα οι φωνές πύκνωναν μέρα με τη μέρα σχετικά με το βίο της εν λόγω γυναίκας, σε καμία περίπτωση κανείς δε μπορούσε να φανταστεί την κατάσταση, η οποία επικρατούσε στα δωμάτια του σπιτιού. Σωροί σκουπιδιών ανάκατοι με παιδικά παιχνίδια, στρώματα στο πάτωμα και κάθε είδους βρωμιές παντού.

Στο σπίτι κατοικούσαν το “μέντιουμ” μαζί με τέσσερα ανήλικα παιδιά και τέσσερα σκυλιά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από το σαλόνι του σπιτιού “πέρασαν” πολλά γνωστά ονόματα της λεγόμενης “καλής κοινωνίας” της Αθήνας, που έφταναν εκεί προκειμένου να τους παράσχει τις υπηρεσίες της.

Είναι εύλογη απορία εάν οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν ενημερωθεί και γιατί δεν υπήρξε κάποια παρέμβασή τους.

Σπίτι "Μέντιουμ"

Σπίτι "Μέντιουμ"

Σπίτι "Μέντιουμ"

Σπίτι "Μέντιουμ"

Σπίτι "Μέντιουμ"
Μοιραστείτε το άρθρο...