Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια κομπίνα πήγε να στήσει ο γνωστός παρουσιαστής που τελικά πιάστηκε στα… πράσα!

Σε 8 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης αφού κρίθηκε ένοχος για απάτη από το Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο παρουσιαστής του Epsilon Tv, το 2010 είχε επισκεφθεί γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών και είχε ζητήσει δύο υπολιστές αξίας 1600 ευρώ ο καθένας και συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη να συνεργαστούν σε μια εκπομπή telemarketing που θα έκανε γι’αυτό ζήτησε να μην τους πληρώσει. Η εκπομπή δεν έγινε ποτέ και εκείνος δεν πλήρωσε τους υπολογιστές.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Μιχάλης Μακράκης μίλησε στην εφημερίδα Espresso.

«Στις 13 Ιανουαρίου ήρθε από το κατάστημα στο οποίο ήμουν συνέταιρος και προσπάθησε να πείσει τον γιο μου που βρισκόταν εκεί να του δώσει δύο laptops, τα οποία, όπως είπε, ήθελε να πουλήσει μέσω εκπομπής.

Επειδή δεν είχε επιταγή ή μετρητά για να πληρώσει, ζήτησε 10ήμερη πίστωση και ήταν ιδιαίτερα επίμονος υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να πάρει αμέσως τα μηχανήματα, γιατί την επόμενη ημέρα ξεκινούσαν τα γυρίσματα.

Δεν ήταν καθόλου γνωστός και μάλιστα αναζητώντας το όνομα του στο διαδίκτυο προκειμένου να αντλήσω πληροφορίες δεν βρήκα καμία αναφορά σε εκείνον.

Yποσχόταν μακρόχρονη συνεργασία με κοινό όφελος για τις δύο πλευρές. Είχε μαζί του ένα DVD με το κονσεπτ της εκπομπής του και, αφού το είδα, θεώρησα ότι είναι αξιόπιστο, καθώς οι λήψεις και το μοντάζ φανέρωναν πως επρόκειτο για επαγγελματική δουλειά», εξήγησε.
Μοιραστείτε το άρθρο...