Μοιραστείτε το άρθρο...

Στο νησί υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται ακόμη κι αν ο παραβάτης είναι ένας κακομαθημένος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής.

Ένας από τους ζωντανούς θρύλους του βρετανικού ποδοσφαίρου, ο Γουέιν Ρούνεϊ, συνελήφθη από την αστυνομία όντας στο τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή Wilmslow, στο Cheshire.

Ο Άγγλος επιθετικός οδηγούσε το αμάξι μιας άγνωστης γυναίκας, που είχε γνωρίσει σε μπαρ και βρέθηκε να έχει κάνει χρήση αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο 3 φορές (!) 104 μικρογραμμάρια με όριο τα 35.

Έτσι, ο νυν στράικερ της Έβερτον κρίθηκε ένοχος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και καταδικάστηκε σε αφαίρεση άδειας οδήγησης για 2 χρόνια, 100 ώρες κοινωνικής εργασίας τους επόμενους 12 μήνες και επιπλέον την καταβολή του ποσού 170£ για τα δικαστικά έξοδα.

Κοινωνική Εργασία

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μετέβη με οδηγό στο κέντρο φιλοξενίας ενηλίκων με διανοητικά προβλήματα, προκειμένου να ξεκινήσει την κοινωνική του εργασία. Ο επιθετικός της Έβερτον είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και θα προσπαθήσει να βοηθήσει με κατασκευές σκευών από πυλό και ξύλο το κέντρο φιλοξενίας. Στο ίδιο κέντρο είχε εργαστεί και ο Κάρλος Τέβες. Ο Ρούνεϊ δεν μπορεί να οδηγήσει για τα επόμενα δυο χρόνια.
Μοιραστείτε το άρθρο...