Μοιραστείτε το άρθρο...

Το τελευταίο διάστημα δεκαοκτώ φορές έχουν βρεθεί στο στόχαστρο αγνώστων τα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, με το ΠΑΣΟΚ να βάζει πολλές φορές… βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Οι επιθέσεις από τα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου έχουν πληθύνει, με το κόστος των ζημιών, μόνο για τον προηγούμενο χρόνο, να υπολογίζεται πάνω από τα 40.000 ευρώ. Σύμφωνα, με πληροφορίες από τον κύκλο του γενικού διευθυντή του Κινήματος, Νίκου Σαλαγιάννη, μόνο σε έναν χρόνο έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν πέντε φορές την κύρια είσοδο των γραφείων, ενώ έχουν τοποθετήσει λαμαρίνες στους τοίχους, καθώς σε μία από τις επιθέσεις υπήρξε ρωγμή και μια μολότοφ μπήκε στο εσωτερικό του ισογείου».

Επίσης, στα γραφεία, έχουν τοποθετηθεί μεταλλικά ρολά στον πρώτο όροφο, ενώ ουκ ολίγες φορές έχουν βάψει τους τοίχους λόγω του καπνού που αποτυπώνεται επάνω. Το μεγαλύτερο κόστος, όμως, είναι αυτό για τις πόρτες, επειδή είναι αλεξίσφαιρες.

Έτσι, στη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κόμμα, έρχονται να προστεθούν οι συνεχόμενες επιθέσεις και τα υπέρογκα ποσά για την αποκατάσταση των ζημιών.
Μοιραστείτε το άρθρο...