Μοιραστείτε το άρθρο...

Ενέδρα θανάτου έστησαν στον 47χρονο αθλητή του bodybuilding που τον «καθάρισαν» εν ψυχρώ έξω από δημοτικό σχολείο.

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε το πρωί της Τετάρτης (03/05/2017) έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά, ο Βασίλης Γρίβας, που μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο προαύλιο του σχολείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τέσσερις δράστες που φορούσαν κράνη, ενώ γύρω στα 500 μέτρα από το σημείο της επίθεσης εντοπίστηκε αυτοκίνητο καμμένο, με την Αστυνομία να θεωρεί ότι αυτό ανήκει στους δράστες της επίθεσης, οι οποίο διέφυγαν με δύο μοτοσυκλέτες.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης και που σόκαρε το πανελλήνιο είναι ότι ο Βασίλης Γρίβας μόλις είδε το αυτοκίνητο με τους δολοφόνους του να πλησιάζουν ανάγκασε τον γιο του να βγει από το αυτοκίνητο και να τρέξει στον δάσκαλο που ήταν στην πόρτα του σχολείου και υποδεχόταν τα παιδιά.

Το παιδί έτρεξε στον δάσκαλο και σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα είπε ουρλιάζοντας: «Δάσκαλε βοήθα με σκοτώνουν τον πατέρα μου!» Λίγα δευτερόλεπτα μετά όλα είχαν τελειώσει. Το παιδί στην αγκαλιά του δασκάλου του είδε να εκτελούν τον πατέρα του.

Πάντως, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, πιστεύουν ότι η δολοφονία του Βασίλη Γρίβα είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς ο 47χρονος είχε από παλιά διαφορές με άλλα άτομα στον χώρο της νύχτας.

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Γρίβας, ξεκίνησε το 1988 την «καριέρα» του ως αθλητής του bodybuilding, έχοντας αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις επί σκηνής σε αρκετές διοργανώσεις τόσο εντός Ελλάδος, όσο και του εξωτερικού.




Μοιραστείτε το άρθρο...