Μοιραστείτε το άρθρο...

Είναι ο γηραιότερος άνδρας bodybuilder στον κόσμο και από 14 χρονών έχει συμμετάσχει σε 62 αγώνες σωματικής διάπλασης.

Ο Jim Arrington γεννήθηκε το 1932, ζει στη Καλιφόνια και αγαπά υπερβολικά το bodybuilding. Σε ηλικία 84 ετών ασχολείται ακόμη ενεργά, καθώς γυμνάζεται καθημερινά και κατεβαίνει ακόμη σε διαγωνισμούς bodybuilding.

Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και όπως δηλώνει έχει εδώ και 70 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο του bodybuilding. Έχει συμμετάσχει σε 62 διαγωνισμούς από τους οποίους τους 16 κατάφερε και τους κέρδισε.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που βλέπει το όνομα του στα Παγκόσμια ρεκόρ, καθώς το 2015 μπήκε πρώτη φορά λόγω της ηλικίας και της ενεργής του δράσης, αλλά σχεδιάζει να το ξανά σπάσει συμμετέχοντας στον επόμενο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Πεν του Πίτσμπουργκ.

Όταν του απένειμαν το πιστοποιητικό για το Guinness Record δήλωσε πως το bodybuilding είναι σκληρή δουλειά και σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι εύκολο! Όποιος ασχοληθεί μαζί του θα πρέπει σίγουρα να θέσει στόχους, αλλά πάνω απ ‘όλα, θα πρέπει να αγαπάει αυτόν τον τρόπο ζωής και την προπόνηση, χωρίς να ενδιαφέρεται μόνο για το πως φαίνεται στα μάτια των άλλων!
Μοιραστείτε το άρθρο...